Ved du hvad impotens er?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om impotens. Ved du hvad det er? Ved du hvorfor det sker? Det kan du blive meget klogere på her på bloggen i dag. Jeg vil svare på det mest almindelige spørgsmål omkring impotens ved hjælp af Vitalunits fantastiske hjemmeside.

Impotens: De 10 hyppigste årsager med Vitalunit

Der er mange forskellige årsager til, at du kan lide af impotens – læs mere her. Inde på Vitalunits hjemmeside gennemgår de de 10 hyppigste årsager, som kan være alt lige fra svag muskulatur til stress eller medicin. Musklerne i bækkenbunden kan for eksempel være for svage. Har du nogensinde tænkt over det? Det havde jeg nemlig ikke, og jeg ved heller ikke hvordan man træner disse muskler. De er dog afgørende for din rejsning, idet de øger blodgennemstrømningen i penis, og de styrker også rejsningen når du klemmer til, idet de lukker af for at blodet løber tilbage til kroppen igen. Det kan også vær et problem med hyppige udløsninger i længere perioder, fordi det kan dræne din krop for seksuel kraft. Dette gælder især jo ældre du er, men det gælder også for yngre mennesker. Nedenfor synes jeg, at vi skal tale mere om hvilke årsager der kan være til, at du oplever impotens.

Lavt eller faldende testosteron-niveau

En anden grund til impotens kan være, at nogle mænd i alderen omkring de 40 år oplever lavt eller faldende testoteron-niveau. Dette kan du blandt andet komme til livs ved at sove godt om natten i de anbefalede timer, og få motion og spise sundt. Derudover kan det hjælpe at have færre udløsninger, fordi dette vil styrke niveauet. Det siges, at hvis man kan holde 7 dage, uden at komme, så kan dette gøre underværker. Så prøv klart det af. Vitalunit fortæller altså, at den gode nyhed er, at man ikke behøver være afholdende, man skal blot ’holde på krudtet’. Dette er formentlig også en af grundene til, at folk der holder på krudtet i en periode oplever øget libido og stærkere rejsning – fordi testosteron-niveauet stiger. Ud over dette problem, kan det også være medicin, som hæmmer dig i sengen. Dette bør du straks tage en snak med din læge om, da han/hun kan moderere i din medicin eller ændre den slags medicin, som du tager. Jeg håber inderligt, at denne blogpost har hjulpet bare en af jer derude, som er fortvivlede over jeres impotens. Det skal nok blive bedre!

Læs mere på bloggen lige her.