Tandretning: Drømmer du om et pænere smil?

Overvejer du at få lavet tandretning? Så er du kommet til det rigtige blogindlæg. Her bliver du klogere på de forskellige former for problematikker, der kan rettes. Du finder også ud af, hvem du kan gå til for at få lavet tandretning. Det eneste, du skal gøre, er at læse med her!

Tandretning: Når du er træt af dit smil…

Du har sikkert hørt den før: ”Et smil er det flotteste, du kan have på”. De ord er lige lovligt sukkersøde og dog vel mente. Men hvad nu, hvis man ikke kan udstå sit eget smil? Skæve tænder kan være nok så charmerende, men ikke altid for den person, der ejer dem. Mange mennesker skammer sig over deres tænder og føler sig begrænset i deres sociale liv på grund af dem. Kan du genkende dig selv i det? Hvis du er træt af dit smil, så kan en tandretning være den løsning, der gør dig glad igen. Og så kan de fortærskede ord for alvor komme til sin ret. Der er nemlig intet så pænt, som når et menneske smiler helt frit og ubekymret.

”Grimme” tænder kan give konsekvenser

Måske starter det først som et kosmetisk problem. Men skæve tænder kan faktisk vise sig at have større konsekvenser end smilet på dit selfie. Der er nemlig en grund til at tænderne er skæve. Det kan fx skyldes en forkert tandstilling, som kan udvikle sig til at give en række uheldige bivirkninger. Kæbeledsproblemer, muskelsmerter og hovedpine er bare nogle af dem. Det er altså ikke kun af kosmetiske grunde, man får lavet en tandretning. I rigtig mange tilfælde er det faktisk direkte nødvendigt for at sikre et godt helbred hos patienten.

Hvilke problemstillinger kan det være?

Der kan være rigtig mange forskellige problematikker, som kræver en tandretning. En forkert tandstilling kan være genetisk eller skyldes en sygdom. Uanset hvad resulterer den i en belastning af tænderne. De typiske problemstillinger, som folk får rettet, er:

  • Skæve fortænder
  • Trangstilling, hvor tænderne har for lidt plads
  • Mellemrum mellem fortænderne
  • Over- eller underbid
  • Åbent bid
  • Dybt bid
  • Krydsbid og saksbid

Book en konsultation hos Sanadent

Sanadent er en tandklinik beliggende på Frederiksberg og i Holbæk. De er eksperter i tandretning og bruger de allerbedste systemer, så du hurtigst muligt kan få rettet tænderne. De tilbyder en gratis konsultation, så du kan høre, hvad de kan gøre for dig.

Vil du læse om andre kosmetiske indgreb? Så klik her.