Fedtsugning på hals for dem som lyster!

Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. Nogle kan have overskud af fedtceller på overarmene, nogle omkring knæene, og nogle har et overskud af fedtceller på halsen. Bonnie Erichsen kan hjælpe dig med en fedtsugning på hals og kæbelinie, hvis du har brug for det. Læs med i dag!

Fedtsugning på hals er en nem operation

Fedtsugning på hals er selvfølgelig ikke en nem operation, som i at alle kan gøre det, men den foregår via en tynd kanyle, som føres ind fra siden af kæbelinien – læs mere her. På den måde undgår du store ar. Du kan faktisk næsten ikke se, at der er et ar, når først det er helet pænt. Operationen foregår som oftest under lokalbedøvelse, men man kan selvfølgelig og også vælge at gå i fuld narkose, hvis man er nervøs for operationen. Den eneste forskel er, om du er helt i søvn eller ej, og at opvågningsprocessen derfor vil være forskellig. Det er hårdere at vågne op fra fuld narkose. Når man kommer til forundersøgelsen hos Bonnie Erichsen, er det en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med. Lægen tager til denne undersøgelse billeder af din og markerer på billederne, hvor din fedtsugningen skal foretages. Lægen vil også fortælle dig om dit tungebens placering og din huds kvalitet, så I herefter kan overveje mulighederne for en fedtsugning på din hals.

Fedtsugning på kæbelinje og hals

Når det så kommer til dagen, hvor du skal have din operation, så får du, en halv time før operationen, smertestillende medicin. Dette vil som oftest være Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Det vil altså sige, at hvis du får lokalbedøvelse, så betyder det, at du godt kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Det er dejligt nemt. Du er kun let hævet efter operationen og har blot lidt blå mærker, som svinder efter ca. 10 dage. Du får en komprimerende forbinding på, som du skal gå med den første uge, men allerede dagen efter operationen kan du tage den af nogle timer, eller når du er på arbejde, og så bruge den når du er alene. Du kan vaske hår allerede dagen efter operationen. Den umiddelbare hævelse lægger sig efter få dage, men man kan først regne med det endelige resultat efter et halvt år.

Du kan også læse mere på bloggen her.