Professionel advokat hjælper dig med din lejeret

Har du svært ved at sætte dig ind i, hvilke rettigheder du har i forbindelse med dit lejemål? Så er du ikke den eneste! Det kan være en hovedbrydende affære at sætte sig ind i lovtekster – især når man ikke er vant til sproget. Heldigvis kan du få professionel hjælp fra en advokat, der har helt styr på lejeret. Læs videre, og se, hvordan du får ro i sjælen og loven på din side.

Lejeret er både for lejere og udlejere

Lejeret vedrører både privat ejendom og erhvervsejendomme, og en advokat kan selvfølgelig både hjælpe lejer og udlejer. Uanset om bygningen er til beboelse eller erhverv har både lejer og udlejer nogle rettigheder, og dem er det vigtigt at kende, hvis man vil undgå at komme galt afsted under ubehagelige tvister. Både lejer og udlejer har også forpligtigelser i forbindelse med lejemålet, og disse har den anden part ret til, at de overholder. Det gælder fx forpligtigelsen til at betale husleje eller forpligtigelsen til at begrunde en opsigelse af lejeforholdet. Er man i problemer med sin (ud)lejer, så kan det være en god idé at kontakte en boligadvokat. Det gælder især, hvis sagen går så vidt, at den skal for en domstol.

Advokat Nilsson Børresen hjælper med lejeret

Har du brug for hjælp med det samme? Eller vil du være sikker på, at du kan få hjælp, når behovet opstår? Så er advokat Nilsson Børresen et godt bud på en boligadvokat. Han kan hjælpe både lejer og udlejer med at besvare spørgsmål eller løse konflikter i forbindelse med lejemålet. Nilsson Børresen har gennem mange år arbejdet med lejeret. Han kan derfor både give rådgivning og føre sagen for retten, hvis det bliver nødvendigt. En af fordelene ved at vælge et samarbejde med en advokat som Nilsson Børresen er uden tvivl, at han formidler sin viden på en måde, som alle kan forstå. Du slipper for at tæske dig selv igennem uforståelige lovtekster. I stedet får du dine rettigheder formidlet på en måde, så du forstår dem, og så I sammen kan lægge en plan for, hvad der skal ske.

Få mere at vide, eller chat med advokaten

Er du interesseret i at vide, hvordan Nilsson Børresen som advokat kan hjælpe med lejeret? Så kontakt ham på firmaets hjemmeside. Dér kan du også benytte chatfunktionen og helt uforpligtende blive klogere på deres service.