Parterapi i Roskilde med NLP som udgangspunkt

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om parterapi i Roskilde her på bloggen. Det er så vigtigt med åben kommunikation i et parforhold og Polonius kan hjælpe jer med netop dette med deres NLP terapi, som de kører i deres klinik i Roskilde. Læs med og lær mere!

Parterapi i Roskilde med NLP som udgangspunkt

Hos Polonius ved de alt om, hvor naturligt det er, at man som par kommer ud i en række diskussioner og skænderier, når man har været sammen over flere år. Man bor sammen og går op og ned af hinanden dag ud og dag ind, så det er virkelig en uundgåelig ting. Dog bør skænderierne ikke være for ofte. Hvis de går hen og bliver hverdag, er det tid til at tage hånd om problemerne. Her tilbyder Polonius parterapi i Roskilde at hjælpe jer. Polonius tilbyder parterapi, fordi det ikke altid er lige til at tage hånd om problemerne. Måske har I gang på gang talt om problemerne og besluttet at ændre jeres adfærd, men alligevel er der en masse små ting i gør i dagligdagen, som trigger hinanden og skænderierne blusser op igen. Det er i netop sådan en situation, at det kan hjælpe at få en professionel tredjepart med, som kan hjælpe med at finde frem til kernen i sagen.

Bliv mere enige om jeres vej i livet sammen

Denne parterapi i Roskilde har hjulpet rigtig mange par med mange forskellige problemer over årene. Det er nemlig ikke altid, at man i et forhold er enige om, hvordan problemerne skal løses. Begge parter er altså ikke enige i, hvordan man skal gå frem. Måske kan I ikke blive enige om, hvad I skal gøre for a løse jeres problemer, eller måske er det mere et problem hvordan I skal gribe jeres problemer an. I sådan en situation er det også nemt at misforstå hinanden, og føle, at den anden forsøger at bestemme. Det er ikke sjovt at leve i et forhold, hvor dette er hverdag. Det tynger på humøret og kærligheden til hinanden hviskes stille og roligt ud, hvis man ikke gør noget ved det. Polonius parterapi hjælper jer til at finde frem til den måde, som I ønsker at være sammen på i jeres fælles liv. I skal finde from til dette, for det oftest er noget dybere som ligger til grunde for jeres skænderier og problemer. Dette vil terapeuten hjælpe jer med at finde frem til.

Læs også mere på bloggen lige her.