Har du overvejet at prøve akupunktur i København?

Alle mennesker bliver syge på et tidspunkt i deres liv. Nogle gange er det en hurtig forbigående sygdom, som kroppen selv kan bekæmpe. Men andre gange har kroppen brug for hjælp til at blive rask igen. Akupunktur i København er for dig, der oplever sygdomssymptomer i krop eller sind. Læs med i blogindlægget her og se, hvordan den alternative behandlingsmetode kan hjælpe.

Er akupunktur en ny behandlingsform?

Måske har du hørt, at akupunktur også kaldes en alternativ behandlingsform. Af den grund kunne man måske fristes til at tro, at det er en ny smart metode, der kan bruges som supplement til den moderne lægevidenskab. Men faktisk er metoden meget ældre end den lægevidenskab, vi kender i dag. Metoden stammer helt tilbage fra det gamle Kina og er altså flere tusind år gammel. Ifølge den traditionelle tankegang kan akupunktur afbalancere forskellige energier og skabe balance i krop og psyke. Den fysiske og mentale sundhed hænger nemlig nøje sammen, og det må man tage højde for, når man behandler.

Hvorfor bliver kroppen syg?

Set med moderne lægebriller er der mange svar på dette spørgsmål. Det kan være bakterier, vira og meget mere. Men inden for den gamle teori mente man, at sygdom skyldtes ubalance mellem kræfterne yin og yang, hvilket førte til en blokering af livsenergien Qi i kroppen. Selvom de fleste nok vil anerkende, at kroppen ikke udelukkende består af energier, så kan man faktisk påvise, at kroppen har særlige akupunkturpunkter, der kan stimuleres. Man har nemlig målt mindre elektrisk modstand på disse steder end på resten af kroppen, og akupunktur har vist sig at hjælpe rigtig mange mennesker også i vores nutid.

Akupunktur i København kan også hjælpe dig

Hvis du overvejer akupunktur i København, skal du vide, at det er en sikker behandling, der ikke har nogen særlige bivirkninger. Du skal altså ikke lade dig skræmme af, at den har nogle år på bagen. Metoden er sidenhen blevet undersøgt nøje og brugt til at behandle mange forskellige problematikker. Ofte kan den hjælpe på hovedpine, kvalme muskel- og ledsmerter m.m. Det anbefales, at du prøver minimum seks behandlinger for at opleve nogen virkning.

Bestil tid til akupunktur

Hvis du ønsker at afprøve akupunktur i København, så kan du bestille tid hos klinikken Kiropraxis, der holder til på Østerbro. Du finder deres telefonnummer på deres hjemmeside, hvor du også kan indsende en formular med dine kontaktoplysninger.

Du kan også læse dette blogindlæg om behandling af hårtab.