Kristendom, kultur og kommunikation for religiøse

Kunne du tænke dig at lære mere om kristendom, kultur og kommunikation? Så kan du overveje at søge ind på uddannelsen hos Diakonissestiftelsen. Her kan du læse en professionsbachelor i emnet og blive klogere på alle de ting, som denne uddannelse indebærer. Da Kristendom fylder en del, så kan det være en fordel i hvert fald enten at interessere sig for kristendommen eller være en form for religiøs. Læs meget mere i dette indlæg om uddannelsen og bliv hvert fald lidt klogere på, om dette kunne være noget for dig.

Hvad indebærer kristendom, kultur og kommunikation – uddannelsen?

Det ligger jo lidt i navnet. Du vil lære en del om kristendom, kultur og kommunikation. Dette ville både sættes i et samfundsmæssigt perspektiv, mens du samtidig lærer om vigtige teorier, som har eksisteret i årevis. Grundlæggende livsværdier med viden og indsigt inden for forskellige kulturer er lige netop det, som du vil blive specialiseret i. Synes du dette lyder spændende, så vil dette helt klart være et studie for dig, som du vil blive glad for. Uddannelsen indebærer også praktik, da undervisningen skifter meget mellem teori og praktisk undervisning.

Praktik hvor?

Der er hele to praktikperioder på uddannelsen og dette giver dig mulighed for lige netop at bruge det som du har lært i praksis. Dette gør det utroligt smart for dig, som der måske ikke lige ved, hvad du 100 procent vil. På denne måde kan du arbejde med uddannelsen på forskellige områder. Det kan for eksempel være, at du vælger to forskellige organisationer eller institutioner, hvor du vælger at arbejde med kristendom det ene sted og mere på tværs af kulturer det andet sted. Det er også muligt at komme til udlandet og studere samt være i praktik. Læs mere om det lige her

Mere om Diakonissestiftelsen

Dette er et rigtig godt uddannelsessted for dig, som gerne vil lære om samfund, kultur, velfærd og mennesker. Det er et af de førende uddannelsesteder inden for velfærd og det er også her hvor mange SOSU uddannede er fra. Det har efterhånden været et uddannelsessted, som har fundet sted i mange år og derfor er det også et rigtig vigtigt sted, for det danske samfund.

 

Har du brug for en advokat i lejeret, så kan du spørge Nilsson Børresen. Han er nemlig specialiseret i leveret og kontrakter.