Spørg en specialiseret advokat om lejeret

Det kan være svært at få indblik i sine rettigheder, når de er skrevet på lovsprog i meterlange paragraffer. Heldigvis er der ingen, der siger, at du skal stå alene med det. En advokat med speciale i lejeret kan hjælpe dig med at drage nytte af dine rettigheder i forbindelse med (ud)leje af en bolig. Her i blogindlægget guider jeg dig til, hvordan du kan få hjælp og blive tryg ved at vide, at du har loven på din side.

Hvornår kan en advokat i lejeret være nyttig?

Advokathjælp kan være nyttig i rigtig mange tilfælde, og de fleste vil benytte sig af en advokat på et eller andet tidspunkt i livet. Advokaten er jo den ekspert, vi går til, når vi skal forstå, hvordan vi kan benytte og udnytte de rettigheder, vi har. Både lejer og udlejer har visse rettigheder og forpligtelser i forbindelse med boligen. Det gælder fx den helt basale rettighed, at udlejeren må opkræve husleje, som lejeren så forpligtiger sig til at betale. Omvendt har lejeren retten til at få forvarslet eventuelle lejeforhøjelser, hvilket udlejeren forpligter sig på at efterleve. Lejeloven er fyldt med den slags regler, men selvom reglerne er der, er det ikke altid, de bliver efterlevet. Derfor er det gavnligt at inddrage en advokat i lejeret, hvis der opstår twister i lejeforholdet (som der ofte kan gøre).

Få hjælp til lejekontrakten

En advokat i lejeret kan hjælpe både udlejer og lejer (dog ikke samtidigt pga. åbenlys interessekonflikt). Er du udlejer, kan en advokat især være behjælpelig med udarbejdelsen af lejekontrakten. Som udlejer er det særligt vigtigt at have styr på loven. Lejeloven er nemlig i høj grad udarbejdet til fordel for lejeren. Ved at alliere dig med en boligadvokat i forbindelse med udarbejdelse af kontrakten styrker du dit juridiske fundament. Det kan netop virke forebyggende på eventuelle twister.

Vil du have hjælp af en dygtig advokat i lejeret?

Har du brug for hjælp fra en dygtig og professionel advokat med speciale i lejeret? Så er det advokatfirmaet Nilsson-Børresen, du skal have fat i. Nilsson-Børresen bestræber sig på at give dig den bedst mulige juridiske hjælp og rådgivning. Det sker i et sprog, du forstår og til en pris, du kan betale. Har du nogle spørgsmål allerede nu? Så besøg hjemmesiden og benyt chatfunktionen, eller kontakt Nilsson-Børresen over telefon eller mail.