Behandling af hårtab hos kvinder øger selvværdet

Det er ikke kun mænd, der oplever at tabe håret. Arveligt betinget hårtab hos kvinder forekommer også, og for nogle starter det allerede i ungdomsårene. Det kan være et hårdt slag for selvtilliden, især fordi håret ofte betyder meget for kvinder. Kan du genkende den situation, så læs med her, hvor jeg guider dig til en effektfuld behandling, der giver dig selvværdet tilbage.

Du er ikke alene om dit hårtab

For det første er det vigtigt at slå fast, at du ikke er alene om dit hårtab. Rigtig mange kvinder oplever at tabe håret af forskellige grunde. Det kan være bivirkninger af medicin, som følge af en usund livsstil, stress eller genetisk betinget. Men selvom mange oplever at tabe håret, føles hårtab hos kvinder ofte som et tabu. Det betyder, at man kan blive usundt selvbevidst og ikke tænke på andet end at skjule sit tynde hår. Man føler sig usikker på sig selv og begynder måske at undgå sociale sammenhænge. Det kan endda være, at man føler sig mindre kvindelig.

Behandling af hårtab hos kvinder

Hårtabet er under alle omstændigheder en proces, man kan føle sig magtesløs overfor, men som jeg nævnte tidligere, så er der faktisk en løsning på problemet. Hårklinikken har behandlet mange kvinder med hårtab. Det gælder kvinder i mange forskellige aldersgrupper, der alle havde det til fælles, at de mistede håret. Efter at have prøvet forskellige produkter uden held, fandt de frem til Hårklinikken, og i dag har de et stærkere og sundere hår – for ikke at tale om en hel del større selvtillid.

Hvordan foregår behandlingen?

Hårklinikkens behandling foregår ved, at du hver aften putter et reparerende ekstrakt i håret. Det masserer du ind i hovedbunden og sover med. Næste morgen vasker du det ud og gentager så processen. Mange af kvinderne, der har været i behandling hos Hårklinikken udtaler, at de kunne se ændringer på bare få uger. Det kan dog være en lang proces at få håret tilbage – særligt når det kommer til hårlængden. En af patienterne udtaler dog, at det ”det hele værd” i sidste ende.

Se resultaterne på Hårklinikkens hjemmeside

Hvis du kan se dig selv i kvindernes fortælling, så bør du helt sikkert kontakte Hårklinikken i København eller Århus. Du kan allerede nu få en forsmag på resultaterne ved at læse kvindernes fortælling og se før-og-efter billeder på hjemmesiden.

Du kan også læse blogindlægget om hårtransplantation her.