Frokostordning i København opfylder alle dine ønsker

Jeg arbejder for en virkelig fantastisk virksomhed, og for nyligt, har de også fået frokostordning i København. Maden bliver leveret hver eneste dag, og det er så lækkert ikke selv at skulle stå for, at lave madpakker dagen før. Det er i københavnsk virksomhed, som leverer i hele storkøbenhavn.

Lækker frokostordning i København gør min hverdag 100 gange nemmere

Det er simpelthen så meget nemmere at junglere karriere og familieliv, når man ikke oven i hatten skal tænke på frokost. Mind mand har allerede frokostordning på sit kontor, og mit barn kan nogle gange købe mad i kantinen. Derfor har vores nye frokostordning i København skåret gevaldigt ned på den tid, som jeg bruger på mandpakker i hverdagen. Mit barn får 20 kroner med i skole to gange om ugen, men de dage har jeg også lavet en snackpose til ham, så han får noget grønt og har lidt til både formiddagen og eftermiddagen, hvor energien har brug for et boost. Jeg ved jo godt, at når han selv skal bestemme frokost med sine kammerater, er det måske ikke lige det sundeste, som ryger ned. De dage, hvor han ikke får penge med, laver jeg madpakke til ha

m.

Jeg kan tage mad med hjem

Vi spiser næsten aldrig op fra vores frokostordning i København, fordi der bare er så meget mad. Jeg mistænker lidt min virksomhed for med vilje at købe for meget, så vi kan nyde godt af, at tage mad med hjem på skift. Men det klager jeg ikke over. Når der ikke er andre, som vil have maden, tager jeg med hjem til aftensmad, og så skal der nærmest heller ikke tænkes over mad til den aften. Jeg har tit spændende salater med hjem, et par stykker tærte, flûte og nogle gange et par stykker kød. Der er også dessert, men den bliver som regel spist op. Vi er nogle værre sukkergrise på kontoret. Vi har også lavet en lille ordning, så man har førstevalg på resterne på forskellige dage, men vi går ikke slavisk efter den liste. Hvis nogen var helt vilde med kyllingen en bestemt torsdag, så får han eller hun bare den med hjem, og sådan gør vi med alt maden. Det er dejligt, at vi kan være afslappede omkring det på den måde. Jeg vil klart anbefale at få en frokostordning på din arbejdsplads.

Læs mere om her, hvorfor en firmafrokostordning kan være rigtig vigtig for din arbejdsplads.