Følg Eva Persson som mor og karrierekvinde

Du kender hende måske som succesfuld advokat, eller måske siger hendes navn dig noget fra medierne. Eva Persson har nemlig været i medierne flere gange, særligt i 2016, hvor hun nærmest gik viralt med sin korte barsel.

Få inspiration i dagligdagen

Eva Persson blev landskendt i 2016 da hun istedet for at afholde den lange barsel, valgte at tage sin nyfødte pige med på arbejdet. På den måde kunne hun være der både for sit barn, men også for sine kunder. Når man er selvstændig kan det være svært at blive væk fra arbejdet i mange måneder. Specielt når du er advokat og har sager og kunder som venter, eller rettere ikke har tænkt sig at vente.

Eva Persson ser da også sig selv som karriere kvinde og havde personligt heller ikke behovet for at holde en længere barsel. Efter at hendes historie var oppe og vende i medierne, og hun havde fået en helt del kritik omkring sin korte barsel, følte Eva Persson at barsel nærmere var en forpligtelse snarere end en rettighed. Sådan bør det ifølge hende ikke være. Det beretter hun meget mere om på både sin blog og Instagram, hvor hun også deler hverdags glimt fra karrierelivet og livet som mor til to.


Eva Persson om det at finde balancen


Man er nødt til at finde balance i det man laver. Ellers vælter man. Karrieren kan være nok så vigtig, og man kan brænde for at føre en sag helt til dørs for en kunde. Det går dog ikke at gå rundt med en konstant dårlig samvittighed over ikke at have nok tid til familien. Det stresser os bare og giver hårtab. Sådan er det dog desværre i rigtig mange tilfælde, og selvom vi gerne vil kunne junglere begge dele, så er det altså lettere sagt end gjort.


Det er præcis af den grund at Eva Persson deler ud af sine egne erfaringer på sine sociale medier. Hun synes nemlig også det kan være svært at nå det hele, men i rigtig mange tilfælde drejer det sig om planlægning og struktur. Det er nok de vigtigste værktøjer både når det kommer til arbejde og familie. Man fejler nogle gange, men det lærer man også af. På Eva Perssons blog kan du lærer af hendes fejl, inden du selv begår dem.