Ejendomsservice København: Vedligeholdelse af ejendom

Er du en del af en boligforening, eller har du en ejendom, der skal vedligeholdes? Hvis du leder efter ejendomsservice i København, skal du kende til Ren-Agenterne. Hos dem får du et fast hold af professionelle viceværter, der står for den daglige vedligeholdelse. På den måde er det velkendte ansigter, der møder beboerne, og det skaber tryghed i hverdagen.

Mange forskellige opgaver

Der er mange ting, der skal vedligeholdes, når man har en ejendom. Det gælder både ude og indenfor. Heldigvis tilbyder Ren-Agenterne en fuld pakkeløsning, når det kommer til ejendomsservice i København. De har masser af erfaring og kan stort set tage sig af alt i din ejendom. Her er bare et udsnit af de områder, de varetager:

  • Småreparationer og almen vedligeholdelse
  • Varme
  • Storskrald og tømning af skraldespande
  • Vaskeri
  • Udskiftning af lyskilder
  • Udendørs oprydning såsom gadefejning
  • Snerydning og saltning

Har du en opgave, som du er i tvivl om, de udfører? Så læs mere på deres hjemmeside, eller kontakt dem direkte.

Ejendomsservice i København holder dig tryg i vinteren

I et land som Danmark, hvor vinteren råder en stor del af året, er det vigtigt med en god snerydningsaftale. Du ved sikkert selv, hvor irriterende det er at skulle skovle sig ud til bilen om morgenen – for ikke at tale om utrygheden ved glatte stier. For at du kan føle dig tryg uden at skulle bruge timer på endeløs snerydning, tilbyder Ren-Agenterne også at rydde sne for dig. De sørger for at gangarealer, kørebaner og parkeringspladser er sikre at færdes på og udfører både enkeltopgaver og længerevarende aftaler.

Mere end ejendomsservice

Ren-Agenterne udfører faktisk ikke kun ejendomsservice inde og ude. Virksomheden er et rengøringsfirma, der har mange forskellige bolde i luften. Foruden vedligeholdelse af ejendommen, tilbyder virksomheden også trappevask, skaktrens og rengøring af fællesarealer mm. Ren-Agenterne har valgt at dele områderne op, for at arbejdet bliver så specialiseret og professionelt som muligt. Det betyder, at viceværterne fx ikke vasker trapper, og at trappevaskerne fx ikke fejer gaden. Når alle har hver deres specifikke område, bliver kvaliteten af arbejdet nemlig meget højere.

Er du interesseret?

Har du brug for en eller flere af de nævnte ydelser? Så kan du kontakte Ren-Agenterne ved at udfylde formularen på deres hjemmeside. Det er hurtigt og uforpligtende at sende en forespørgsel.

Tak kontakt i dag, og glæd dig til ejendomsservice af høj kvalitet.