Effektiv graffitirens til facaden

Kæmper du også med graffiti på din facade? Vi har fundet den helt rigtige løsning til fjernelse af graffiti. Med denne løsning tager du samtidig hensyn til bygningen og miljøet. Effektiv graffitirens kan købes hos SSG, som er en af markedets dygtigste inden for forebyggelse og minimering af skader.

Graffitirens til din facade

Den mest effektive graffitirens

Hvis graffiti ikke fjernes i tide, kan det give varige skader på bygningens facade. Det er ingen hus- eller lejlighedsejeres ønske. Derfor er det vigtigt at komme igang med graffitirens hurtigst muligt. En hurtig og rettidig indsats vil reducere udgiften ved fjernelse af graffiti. Der er en række metoder, som kan bruges imod graffiti.

Hvordan foregår processen?

Processen foregår således, at du hurtigst muligt tilkalder SSG ved opdagelse af graffiti. Metoderne som SSG bruger er blandt andet lav- og højtryksspuling, mikroblæsning og anden form for kemisk afrensning. Den mest effektive metode og det mest skånsomme renseprodukt vælges ud fra bygningens overflade og beskaffenhed. Derudover også bygningens tilstand, bygningsmateriale samt type og omfang af graffitien. Derefter foretages afrensningen imens der tages hensyn til mijøet. Her opsamles opløst graffiti og afrensningsvand. Det er muligt at udføre en antigraffitibehandling på facaden. Hvis der efterfølgende skulle ske graffitihærværk, vil en simpel afrensning med varmt vand være muligt. Efter rensning og antigraffitibehandling, vil SSG foretage kvalitetskontrol af før og efter SSGs behandling.

Hvorfor bruge SSG?

SSG har efter mange års afrensning af graffiti, opnået erfaring og ekspertise inden for området. Når SSG bliver tilkaldt rykker de ud med professionelle eksperter samt afrensningsudstyr. De udfører alle typer af rensning og forebyggelse. SSGs arbejde udføres altid effektivt og skånsomt, så bygningsdele ikke bliver beskadiget. SSG har et stort fokus på Corporate Social Responsibility, da de altid anvender milde produkter, som tager hensyn til miljøet. SSG har udviklet en unik metode til afrensning af graffiti. Du kan læse meget mere om det i linket.

 

Har du nogensinde fået foretaget en tæthedsprøvning. Hvad er det egentlig og hvorfor foretages det? Læs mere om tæthedsprøvning her.

Skriv et svar