Det behøver ikke være en dyr pris for en hårtransplantation

Jeg har fundet ud af, at en hårtransplantation pris slet ikke behøver at være tårnhøj. Jeg er pige, og har mistet en del hår. Det har været et tabu for mig i mange år, og jeg går af selv samme grund tit med hatte, tørklæder osv. Men nu har jeg fået en hårtransplantation.

En hårtransplantation pris behøver ikke være tårnhøj

I dag vil jeg skrive om min oplevelse min hårtransplantation, samt pris og færdigtresultat. Det har ikke være en nem rejse for mig, men jeg er så lykkelig over, at jeg tog springet. Man skal være 25 år, for at få en hårtransplantation, så jeg gik gennem mine teenageår med meget tynd hår og pletter i hovedbunden. Jeg har derfor altid gået med hat og tørklæder om hovedet, og det er lidt blevet en del af mig. Men da jeg var 24 år begyndte jeg at undersøge, hvor jeg kunne få en hårtransplantation. Jeg læste og læste om det, jeg var til møde på klinikken, hvor jeg skulle underskrive dokumenter og derefter ventede jeg bare på, at jeg blev 25 år nogle uger senere. Og så kunne jeg få behandlingen. Det er for det meste mænd, som får en hårtransplantation, så jeg følte mig virkelig mærkelig og kendte ingen piger, som også havde fået det. Jeg anede heller intet om pris og forløb.

Jeg er så lykkelig nu

Jeg har i dag en flot hårtransplantation, som har gjort mit hår så tykt og flot langt. Jeg tager derudover kosttilskud, som er med til at styrke in hårvækst. Jeg bruger også en speciel shampoo og balsam samt dråber, som jeg skal putte i håret 2 gange om ugen før sengetid. Det har ændret mit liv, at få en hårtransplantation. Jeg har så længe tænkt på pris, forløb, hvad andre mon ville tænke, men jeg fik en rigtig god hårtransplantation pris, og lægerne var alle rigtig søde. Lægerne fortalte mig om, hvordan stress ofte er en faktor for hårtab, men mente også, at det bestemt skyldes andre faktorer eftersom jeg har haft hårtab siden mine teenageår. Det mente de, er for tidligt. Så ud over hårtransplantationen, er jeg også begyndt i et forløb hos min læge, samt hos en psykolog. Jeg skal lære at styre stressniveau, testes for allergier og andre sygdomme, og så får jeg medicin. Jeg er så glad for, at jeg endelige har kunne gå i behandling!

Læs også om, hvordan stress og koffein kan få dig til at skære tænder.