Blowerdoor test hos TE Danmark

I dag på bloggen skal vi tale om Blowerdoor test hos TE Danmark. Det skal handle om energimærkning, miljø, sundhed og penge, når jeg gennemgår, hvordan en sådan test kan gøre alle disse ting lette for dig. Læs med og lær meget mere om alting bolig!

Blowerdoor test til privat og erhverv fra TE Danmark

TE Danmark tilbyder Blowerdoor test og mange andre tests, som kan sikre, at du har en godt indeklima i din bolig. Som oftest bliver sådanne tests foretaget, når en bolig bliver bygget. For at forklare, hvordan det foregår, så kommer her et lille skriv fra TE Danmarks egen hjemmeside: “En lejlighed i midten af et boligkompleks testes på den simpleste og første omgang billigste måde særskilt. Testen viser, at boligen ikke umiddelbart kan overholde tæthedskravene, fordi der flyttes intern luft ind til nabolejlighederne.” Dette skal altså ske, for at boligen kan sikres mod utætheder, og svamp fra fugtigt vejr, som kan trænge ind i væggene. Dette bliver vist, når boligen får et energimærke fra staten. Der er forskellige slags tests, som man kan foretage for at sikre en bolig. Inde på TE Danmarks hjemmeside, kan du læse meget mere om de forskellige muligheder for tests, samt hvordan de foregår. 

Hvem er TE Danmark?

Morten Kiil Poulsen, som er bygningsingeniør, tester og energikonsulent, samt stifter/medejer & Brian Buhl, som er energitester, dronestyre og medstifter/ejer af TE Danmark. Morten og Brian har begge mange års erfaring indenfor blowerdoor test. De forstår, at der nogle gange gange være en del stress på, når et byggeprojekt er i den sidste fase. Derfor tilbyder de også, at arbejde før eller efter jeres egen arbejdsdag mod et mindre tillæg. På den måde kan I få jeres projekt færdigt til tiden og også have et energimærke i hus. Inde på TE Danmarks hjemmeside kan du læse meget mere om Mortens og Brians certifikater. Du kan også finde alt deres kontaktinformation samt udfylde formularen på deres hjemmeside, så du kan komme i kontakt med dem omkring netop jeres projekt. Det skal være nemt, når man har gang i et stort projekt. Og derfor er TE Danmark klart jeres foretrukne valg, når det kommer til energimærkning af lejligheder, boliger eller byggeri til kontore. Du kan kontakte TE Danmark for at få et godt tilbud på deres service. Inde på deres hjemmeside kan du også se mere til deres generelle priser, så du kan få et overblik før du kontakter dem omkring netop jeres projekt. Læs også mere på bloggen her.