Autopolstring til dig der vil passe på bilen

Det er altid ærgerligt, når der opstår skader på vores ting. Men det er næsten uundgåeligt at undgå brugsspor – især i bilens autopolstring, der ofte udsættes for lidt af hvert. Når skaden er sket, så kan du dog lige så godt få den repareret. Du ved jo, hvad man siger: ”Ude af syne, ude af sind”. Og så undgår du samtidig at gøre skaden værre.

KA-autosadelmager fikser selv de mindste skader

Vil du have lavet autopolstring hos en all-around autosadelmager, der aldrig går på kompromis med kvaliteten? Så er det KA-autosadelmager, du skal ringe til. De laver alt fra reparationer af små skader til ompolstringer og udskiftninger af store dele såsom himmel, kaleche eller gulv. De forstår sig nemlig både på at arbejde med detaljen og se det store perspektiv. Dét har de bevist gennem deres arbejde de sidste 15 år.

Bred erfaring med forskellige biler

KA-autosadelmager har arbejdet med mange forskellige biler, både af den almindelige og den luksuriøse slags. Der gøres dog ingen forskel. Uanset hvilken bil du har, kan du være sikker på, at den bliver behandlet med største professionalisme. KA-autosadelmager bruger desuden udelukkende materialer af høj kvalitet, således at resultatet holder – og holder sig pænt i rigtig mange år.

Autopolstring beskytter bilen

Hvis du gerne vil beskytte de originale sædebetræk, så kan du få lavet skræddersyede sædeovertræk, der trækkes ud over de eksisterende sædebetræk. Denne autopolstring er med til at forlænge bilens værdi og kan være en god løsning, hvis bilen bruges til transport af arbejdsfolk eller mange forskellige mennesker. Sædeovertræk kan altså forebygge skader eller mindske forværring af skader på originalbetrækket. Det kan dog også bare være en løsning for dig, der ønsker forandring i din bil.

Fordelen ved skræddersyet autopolstring

Du har måske set, at du også kan købe sædeovertræk i butikker. Disse er dog slet ikke af lige så god kvalitet, som når du får skræddersyet et overtræk hos KA-autosadelmager. Butikkernes autopolstring er lavet efter en standartskabelon, hvorimod disse overtræk passer 100 % til din bil. Desuden har du en langt større frihed hos KA-autosadelmager. Du har nemlig frit valg, når det kommer til materialer og farve, og du kan endda få broderet personlige detaljer på overtrækket, hvis du ønsker det.

Har du lyst til at vide mere? Så skal du bare kontakte KA-autosadelmager. De vil med glæde fortælle nærmere om mulighederne for din bil.

Overvejer du ny bil? Læs om flexleasing her.