Har du overvejet flexleasing?

Der er mange spekulationer omkring flexleasing. Man må ikke flexlease som privatperson, men man må godt, hvis man har et erhverv. Men nu er privatpersoner begyndt at kunne flexlease alligevel? Jeg kan godt forstå, at du er forvirret. 

Flexleasing – privat og erhverv

Danmark har en af verdens dyreste bilindustrier. Oven i bilens udgift kommer nemlig registreringsafgifter, som gør din bil meget, meget dyrere. Det kan næsten ikke betale sig, at købe en luksusbil i Danmark. Men flexleasing gør prisen meget bedre. Dog ved vi jo alle, at man ikke må flexlease som privetperson. Men det har Special Cars gjort noget ved. Jeg flexleasede for nyligt min drømmebil igennem dem. En meget lækker Audi sportsvogn. Grunden til, at det kan betale sig at flexlease er, at man deler udgiften op i portioner. Hvis man f.eks. har bilen i 6 måneder, så betaler man for de 6 måneder, og dermed kun et procentdel af den egentlige udgift. Så pludselig havde jeg råd til min drømmebil nu og ikke først om 20 år. Det er simpelthen det fedeste at ræse op og ned af strandvejen med toppen nede, og høre god musik. Det kan man altså godt blive vandt til 😉

Hvordan er det muligt og hvordan fungerer det?

Når man laver en aftale om flexleasing binder man sig for en ønsket periode. For eksempel 6 måneder eller 12 måneder. Special Cars siger selv, at 12 måneder er det bedste for lejeren, men man vælger selv. Jeg har valgt at flexlease i 12 måneder. Det leasingselvskab, som du lejer igennem køber bilen og de lejer den så til dig. Leasingselvskabet kræver så en “rente”, som reelt bare betyder, at du betaler af på købet af bilen. Når din flexleasing periode så er udløbet, betaler du resten af bilen af og ejer den nu. Nu er du fri til at sælge den videre. Det kan du nemt gøre til hele Europa, da der igen ingen registreringsafgift er på bilen. Special Cars hjælper også med at få den solgt igen. Jeg tænker, at min bil skal sælges til en køber i Tyskland, da jeg har haft en rigtig god repons fra en del Tyskere faktisk. Og nu er der så en mand fra Hamburg, som er meget interesseret. Special Cars hjalp mig med at få ordet ud, om at bilen er til salg, så det har været dejligt nemt.

Læs om mere hvordan du sparer penge med Flexleasing lige her.

Skriv et svar