Autopolstring: Trænger din bil til forkælelse?

Der kan være mange grunde til, at man overvejer ny autopolstring. Skrammer og slitage er den oplagte årsag, men du behøver ikke presse din bil til det yderste for at retfærdiggøre en investering i nye sædebetræk. Nogle gange har man bare lyst til forandring – og ved du hvad? Det er helt ok. Uanset hvad din årsag er til at ville ompolstre dele af din bil, så læs med her, og bliv klogere på alle mulighederne.

Autopolstring er ikke bare sædebetræk

Det er typisk sæderne, der får en del brugsspor, men gulv og dørpaneler kan ligeledes være udsatte. Når man lige har købt ny bil, er man ofte meget påpasselig med den, men sagen er, at brugssporene sætter sig efter nogle år – og det gælder ikke kun sæderne. Derfor har de hos KA-autosadelmager specialiseret sig i at lave autopolstring til hele bilen. Det gælder både de store områder såsom himmel, sæder og gulv, men også de små dele som gearmanchet og ratbetræk. Dermed har du muligheden for at få udbedret skaderne – uanset hvor små eller store de skulle være.

autopolstring

Vil du beholde de gamle sædebetræk?

Måske vil du egentlig gerne beholde bilens oprindelige sædebetræk, men ønsker stadig at beskytte dem. Så skal du i stedet for nye sædebetræk vælge sædeovertræk. Selvom ordene ligner hinanden, betegner de to helt forskellige ting. Sædeovertræk er nemlig et betræk, som man trækker ud over det sædebetræk, der er der i forvejen. Processen er dermed ikke lige så omfattende, som hvis man skal have nyt sædebetræk, men du opnår stadig den samme beskyttelse. Sædeovertræk er altså en god idé, hvis du ønsker en mindre drastisk forandring og stadig vil kunne gå tilbage til de oprindelige sæder.

Vilde valg eller subtile detaljer?

Mennesker er vidt forskellige og har derfor også forskellig smag, når det kommer til deres biler. Hos KA-autosadelmager står de klar til at opfylde dine ønsker, uanset om du har en farverig forandring i tankerne eller blot ønsker en mindre reparation. Med deres skræddersyede løsninger kan du personliggøre din bil ved at få broderinger af initialer eller logo på materialet. KA-autosadelmager arbejder både med læder, stof og alcantra – og laver gerne hybrider, hvis du fx vil have et sæde i både stof og læder.

Hvis din bil også fortjener en luksuriøs behandling fra professionelle hænder, så kontakt KA-autosadelmager i dag!