WordPress hjemmeside som er nem at finde online

Hvis du har en WordPress hjemmeside, så vil du sikkert gerne have at andre kan finde den online. Dog kan en hjemmeside ikke bare findes helt på magisk vis. Der skal noget mere til end blot dens eksistens, for at den kan findes blandt de mange hjemmesider og platforme der er på nettet.

Sådan finder folk din WordPress hjemmeside

Som udgangspunkt er man nødt til at tage nogle tiltag for at gøre sin WordPress hjemmeside mere synlig. Der er ting du nemt kan gøre, som for eksempel at dele et link til din side fra andre platforme. Det kan være på sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube. Det kan også være i kommentar sporene på relevante debat fora. Det er dog noget der kræver tid, og effekten afhænger både af hvem og hvor mange der ser din link-deling på disse platform.

Det skal være den rigtige målgruppe som følger dig på de sociale medier, som også ser dit link og fristes nok, til at de klikker ind på din WordPress hjemmeside. Det kan være en rigtig fin metode at link-dele, men det kan godt betale sig også at benytte andre metoder til at gøre opmærksom på sig selv online. Måske sælger du en service eller et produkt, eller måske blogger du om diverse ting. I alle tilfælde giver det god mening at få skabt mere trafik til din side.

Disse tiltag bør du tage

Hvor meget kender du til SEO? Måske er det ikke det helt store, men SEO er faktisk utroligt vigtigt, når det kommer til hvor nemt din WordPress hjemmeside kan findes blandt alle de andre i det store online univers. SEO står for Search Engine Optimization, altså søgemaskine optimering. Det handler altså om at tage nogle tiltag som optimerer søgningen for folk, når de leder efter dig eller det du tilbyder.Her er det jo netop vigtigt at det er din side de lander på og ikke konkurrentens.

Har din side en høj SEO-værdi, er der stor sandsynlighed for at den dukker op blandt en af de første på Google, når folk søger efter dig eller det du tilbyder. Det betyder at chancerne for at devælger at handle eller læse med hos dig, er markant større. Netop af den grund kan det godt betale sig at smide nogle penge efter af SEO optimere din WordPress hjemmeside. Der vil være nogle tiltag du selv kan gøre. Det kan også være en god ide at google sig til det, men vær ikke bange for at benytte et professionelt firma til at gøre din side tiptop.