Skal du have musikundervisning?

Hej alle sammen! Jeg er super glad for, at I er kommet forbi i dag. Det skal handle om musikundervisning for voksne i dag, så hvis du har lyst til at læse med, er du meget velkommen. Jeg vil tale om en musikundervisning for voksne, og måske skal du tilmeldes?

Det er sjovt at gå til musikundervisning på denne skole for voksne

Jeg er som sagt rigtig glad for, at I i dag er kommet her forbi. Vi skal tale om musikundervisning til voksne, som foregår på en musikskole som vi kender det, fra vi var børn. Jeg gik til klaver og sang, da jeg var lille, gik du til noget? Hvis ja, så kan det være, at du har lyst til at lære at spille klaver, synge, spille harpe, violin, trommer eller måske noget andet igen. Hvis nej, så kan du sagtens stadig melde dig til musikundervisning for voksne på denne skole. Det foregår om aftenen, så du kan selvfølgelig passe dit job ved siden af undervisningen og nå at være der til tiden. Det er virkelig undervisning, som tilpasses din hverdag.

Denne undervisning passer ind i din travle hverdag

Som sagt er denne musikskole for voksne en skole, som passer deres musikundervisning ind i alles hverdag. Man går på hold om aftenen, og du bestemmer helt selv hvad tid, du gerne vil gå til musikundervisning alt efter hvilket hold du melder dig til. Hvis du har fået blod på tanden til at spille eller synge igen, så har jeg linket til denne længere oppe i denne blogpost. Herinde kan du læse meget mere om priser, hold og tider. Man kan godt melde sig til hold, som allerede er startet, hvis der stadig er pladser samt de ikke er alt for langt inde i undervisningen. Jeg elsker at gå på musikskolen og få musikundervisning af dygtige lærere. Jeg har lært rigtig meget siden jeg startede på holdet, hvor vi er på forskellige niveauer. Det er ikke noget, som man mærker, og det er det, som jeg synes er så super fedt. Vi har et vildt godt sammenhold og er alle blevet gode venner. Vi hjælper tilmed hinanden med noder, træning osv. op til musikundervisning.

Hvis du har lyst, så kan du også læse meget mere på bloggen lige her under kategorien fritid. Jeg håber, at I har hygget jer med dette blogindlæg, og så må I alle sammen have en rigtig dejlig dag der ude.