Skal du have lagt betonfliser?

Hej mine dejlige læsere! I dag her på bloggen skal det handle om betonfliser. Er det noget, som du har tænkt på, at få lagt i haven? Det er virkelig en type fliser, som kan få enhver have til at lyse op og se ny ud. Læs med her pa

Hvor kan man købe pæne betonfliser i god kvalitet?

I dag skal det som sagt handle om betonfliser her på bloggen. Er det noget, som du har lyst til at læse mere om? Så læs med i dg her på bloggen. Jeg vil nemlig fortælle dig, om et firma, som igennem 50 år har kørt i den samme familie. Men først og fremmest: hvad er betonfliser? Det er en type fliser, som kan bruges til rigtig mange forskellige ting udenfor. Og det er netop det, som jeg vil fortælle om i dag. De kan bruges både som terassefiser, til at lave et  bålsted, til garage eller en sti rundt om jeres hus. Eller som noget helt femte. Det er kun fantasien der sætter grænser. Den virksomhed, som det skal handle om i dag har været her igennem tre generationer. De har en fabrik i Farum, hvorfra de producerer betonfliser i god kvalitet. Det er stadig den samme gode kvalitet, som deres kunder kender, de sælger i dag.  Nedenfor synes jeg, at vi skal tale lidt om, hvilke slags fliser, som du kan købe hos dem.

Generationer på fabrikken

Der er mange år på bagen hos dette firma, og de er stolte af deres produkt. Deres betonfliser er udviklet til den højeste kvalitet. Som lovet, synes jeg lige, at vi skal ind på, hvilke slags fliser de sælger ud over betonfliser. De sælger de helt almindelige grå fliser, som man måske først tænker på, når nogen siger betonfliser. Men de har også farvede betonfliser. Derudover sælger de Gammelgårdssten, som du måske også kender fra navnene herregårdssten eller holmegårdssten. Kært barn har mange navne. Og så er der deres Borgsten. Dette er nogle af de sten, som du kan få her. Deres kunder ved, hvor høj en standard de fører, og det er også derfor, at de nu har været i business i mere end 50 år. De er stolte af deres produkt, og det er nok også det som gør, at de kan blive ved med at levere så flot kvalitet og mange varianter af fliser.

Du kan også læse meget mere her på bloggen omkring hus & hjem. Ha’ en rigtig dejlig dag kære læser!