Parterapi i Roskilde: Det er okay at bede om hjælp

Vi kan ikke altid løse vores problemer selv, og det er helt okay. Det kan dog være svært at anerkende, at man må bede om hjælp, især når det kommer til parforholdet. Ikke desto mindre kan parterapi i Roskilde være den rigtige løsning, hvis dit parforhold er gået skævt. En professionel parterapeut er nemlig ikke involveret følelsesmæssigt og har derfor et større overblik over jeres situation. Læs med i blogindlægget her, og se, hvorfor du ikke behøver bære den svære kærlighed alene.

Kærligheden klarer alt – eller gør den?

I begyndelsen af et forhold, føles det måske, som om intet kan gå galt. Man er lykkeligt nyforelsket, og kærligheden overskygger de uenigheder, der kunne opstå. Men for nogen er det desværre sådan, at uenighederne vokser sig større, end godt er. Kærligheden begynder at drukne i irritation og frustration, og pludselig begynder man at tvivle på, om forholdet er det værd. I sådan en situation kan man føle sig meget alene, særligt fordi den person, man før kunne støtte sig op af, pludselig er den, problemet drejer sig om. Men du behøver ikke give op på forholdet eller være alene i konflikten. Der er nemlig masser af hjælp at hente hos Polonius’ parterapi i Roskilde.

parterapi roskilde

Har du hørt om Polonius?

Polonius er en virksomhed, der hjælper mennesker med at blive den bedste version af sig selv. Ved hjælp af den neurolingvistiske psykologi NLP hjælper de andre med at udvikle sig og udleve deres fulde potentiale. Deltagerne har efter coaching fået et større overblik over deres kommunikative ressourcer og lært at vende negative tanker til positiv handlen. Polonius tilbyder både personlig coaching, teenage-coaching, terapi for børn og sidst men ikke mindst parterapi med NLP.

Parterapi i Roskilde hjælper jer

Polonius’ parterapi med NLP er en form for parterapi, der hjælper jer med at forbedre kommunikationen mellem jer, så I kan genfinde kærligheden og respekten for hinanden. I vil sammen med parterapeuten tale om jeres fælles problemer, såvel som jeres individuelle udfordringer. På den måde kan I finde frem til den egentlige kerne i konflikten og derefter løse problemet. Hos Polonius har de erfaring med mange forskellige problemer og kan derfor hjælpe jer med lidt af hvert. Det gælder, uanset om problemet er dårlig kommunikation, manglende gnist, uenighed om børn eller jalousi. Vil du vide mere? Så besøg Polonius hjemmeside og se, hvordan du og din partner igen bliver et team.