Orgasme – Læs mere her

I denne artikel vil du kunne blive klogere på den tantriske orgasme. Det er et fænomen som bliver omtalt ekstremt meget, men faktisk aldrig rigtigt bliver uddybet. Derfor vil du i denne artikel kunne få beskrevet hvad det vil sige at få en. Herudover vil den prøve at definere hvordan det opleves rent følelsesmæssigt. Men der er måder hvorpå man kan opnå den, som man bliver nød til at lære først. Så hvis du ønsker øget nydelse, omend du er en mand eller en kvinde, så bør du læse med her. Du vil nemlig lære meget mere om, hvad det vil sige at få en tantrisk orgasme.

Orgasme: en lykkelig sideeffekt

Når man får en tantrisk orgasme, vil man højst sandsynlig også lære sig selv bedre at kende. Dette er helt klar en positiv sideeffekt, som ethvert menneske kan benytte til at udvikle sig. Derfor er det altså også et værktøj som er enormt godt, hvis man ønsker at begive sig ud på en personlig udviklingsrejse. Det er desuden noget som kan benyttes af både mænd og kvinder. Det har en forskellig effekt og det kan du lære meget mere om lige her. Læs mere her

Information: Hos en mand

Når man taler om en orgasme, er der faktisk to dele af den hos en mand. Der er både orgasmen og der er selve udløsningen. Det er nemlig to forskellige processer der sker i kroppen, som du faktisk kan adskille. Orgasmen er den  der giver nydelsen, ekstasen og glæden og den kan faktisk også være længere, mere intens, og mere nuanceret end en den helt normale orgasme. Det er derfor også nemt at se på manden om han har oplevet en tantrisk orgasme, da der ikke vil ske en udløsning hos vedkommende. Som mand kan du altså lære at mestre din seksuelle energi og vælge hvilken form for orgasme som du vil have.

Information: Hos kvinder

Fænomenet er lidt anderledes hos kvinder, da man ikke på samme måde kan måle det. Men det handler dybest set om at give slip. Dermed kan man altså mærke kræften i sin egen seksualitet. Det kan være meget stærkt for kvinder, når man giver slip. Derfor kan det faktisk også føles en lille smule overvældende. Hos kvinder er det især et hel krops fænomen og det er derfor også kvinder som oplever dette fænomen oftest.

Har du planlagt at tage ud og rejse, men ønsker at hjælpe nogle udsatte dyr og mennesker imens? Så kunne frivilligt arbejde i udlandet være noget for dig!