Lokaler til firmafest i København – Find dem her!

Når man skal ud og finde Lokaler til firmafest i København, er der virkelig mange muligheder at vælge imellem. Udbudet i storbyen er enormt bredt og det gør derfor ikke noget negativt, at være en lille smule kræsen. Hermed sikrer man sig jo den bedste begivenhed, indenfor det budget som man nu har planlagt. Der er som virksomhed, en hel masse ting du skal tage stilling til inden du vælger din venue. Så læs med her i artiklen, så du er rigtigt klædt på til din næste firmafest.

Lokaler til firmafest i København – Vælg selv

Når man skal vælge de lokaler man skal holde sit arrangement i, er størrelsen noget af det vigtigste. Først og fremmest må lokalerne selvfølgelig ikke være for små, men herudover må de heller ikke være for store, så de spreder festen for meget. Det er egentlig en fin mellemvej, der giver den bedste mulige løsning.

Herudover skal det være lokaler som er let tilgængelige for dine medarbejdere. I hvert fald gør det hele arrangementet mere overskueligt økonomisk, da man ikke skal sørge for transporten. Hermed sparer man altså en stor udgift, ved blot at kigge på lokationen.

Til sidst kan man godt forvente lidt ekstra af dem der har dine potentielle venue. Det er nemlig ikke uhørt at kunne få ekstra forplejning i form af mad, drinks, snacks og meget mere. Hvis personerne bag de lokaler til firmafest i København du vil bruge, ikke gør lidt ekstra, kan det jo tyde på at de ikke vil gå hele vejen for at dit arrangement bliver en succes

Jeg var Tjener hos marketenderiet

Jeg fik et tjener job til et ukendt firmaarrangement ude i Valby gennem en ven. Selvom jeg ikke kendte lokalerne blev jeg hurtigt sat ind i hvad der var op og ned. Ledererne på stedet var velinformeret og havde planlagt aftenen til punkt og prikke.

Gennem aftenen havde virksomheden planlagt underholdning på to forskellige scener i lokalerne. Alt imens kunne alle de 330 gæster som deltog, sidde ned og spise. Altså var selve lokalet blevet arrangeret præcis efter kundens ønske.

Vi serverede først laksetatar til forret. Herefter var maden inspireret af den traditionelle danske jul. And, flæskesteg, kartofler, rødkål og brun sovs. Til sidst fik gæsterne serveret en risengrød med kirsebærsovs. Gæsterne som var vegetarer, havde allergier eller kun spiste halalslagtet kød, fik en speciel ret. Tjenerjobbet og hele forløbet virkede som en kæmpe succes

 

Skal du holde konference i Jylland? Konferencecenter i Billund er nemt for alle at komme frem til!