Liggende sygetransport til den mindre akutte patient

Liggende sygetransport hjælper altid kunder der har brug for transport til den nærmeste klinik og/eller læge. Hvis du er syg, men ikke føler dig i en akut tilstand, kan liggende sygetransport være en ideel mulighed for dig. Muligheden kan være et fremragende alternativ til den traditionelle ambulance og er ofte mere behagelig for patienten.

Liggende sygetransport er vejen frem!

Liggende sygetransport egner sig til de mindre akutte kunder. Det vil altså sige at langt de fleste ture i ambulancen, går til helt almene transportsager. Det vil altså sige at transporten igennem disse føretøjer, oftest går til den mindre akutte patient. En normal tur vil rette sig mod transporten af patienten til en af de danske medicinske faciliteter. Herunder kan liggende sygetransport transportere en hen til: sygehuse, speciallæger, fysioterapeuter, privatklinikker, kiropraktorer og meget mere. Udover alt dette, hjælper transporten også en frem og tilbage fra lufthavnen. Hvis du sidder i en situation hvor du er strandet i Europa med en skade, vil du endda kunne få hjemkørsel hele vejen fra det gældende land.

Hvad forskellen fra en almen ambulance?

Der er meget lidt forskel på liggende sygetransport og den almene ambulance. Den største forskel er faktisk muligheden for at behandle en patient undervejs på turen. En normal dansk ambulance er udstyret med en lang række remedier og maskiner der kan hjælpe patienter i situationer der er livstruende. I den liggende sygetransport er det overhovedet ikke nødvendigt at medbringe alt dette værktøj, da kørslen kun indbefatter patienter som ikke har akutte behov.  Selvom der ikke er alt dette udstyr ombord på køretøjet, er der stadig hjælp at hente fra professionelle redere. Helt ligesom en almindelig ambulance er der professionelle med i køretøjet, som kan hjælpe med at holde øje med patienten og endda yde omsorg hvis det ønskes. Dette er selvfølgelig gjort, så patienter er tilpas under hele transport tiden.

Der er ingen grund til at køre selv

Liggende sygetransport gør det muligt at få transport til medicinske faciliteter, hvilket gør at du ikke behøver at køre selv. Selvom du ikke er akut syg, men blot har brug for konsultation, er det stadig ikke altid rart at køre selv. Netop derfor giver liggende sygetransport mening for dig. Læs mere hos DK Ambulancetjenestes hjemmeside!

 

Kunne frivilligt arbejde i udlandet være noget for dig? Gennem rejsen vil du lære dig selv lang bedre at kende – læs mere om dine muligheder ved hjælp af linket!

Skriv et svar