Lækkert teltudlejning til hele landet

Det er lige meget hvor du bor i Danmark, FSU leverer til hele landet. Så har du brug for et telt til din kommende fest, et jubilæum, konfirmation eller lignende, så er dette din fortrukne teltudlejning. FSU udlejer hvide festtelte i mange forskellige størrelse, og typer, nogle med vinduer, nogle uden.

Teltudlejning til hele landet og lige til din fest

Hvis du skal holde fest, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, firmaevent, festival eller på en eller anden måde skal have en komsammen, så bør du overveje teltudlejning fra FSU. De udlejer telte i mange forskellige størrelser og typer. Der er med og uden vinduer, og du kan også få gulv indeni telte, hvis det f.eks. skal stå på græs i din have. Som udgangspunkt udlejer FSU telte i størrelserne tre meter, seks meter, ni meter, ti meter og tolv meters bredde, men skal du bruge større har de også et godt netværk, og kan finde en løsning til dig og dit arrangement. Du kan altid kontakte FSU, hvis du ikke helt er sikker på, hvilken størrelse telt, du bør vælge eller om det skal være med eller uden vinduer. Et gennemsigtigt telt gør det muligt at se både ud og ind, uanset vind og vejr. Så hvis du skal have teltet sat op et sted med god udsigt, så er dette jo en oplagt mulighed. Men hvis det bare skal stå på en parkeringsplads, så er det nok ikke så vigtigt med vinduer.

FSU er en voksende succes

FSU startede i 1958 hvor de hed Hjallesevejens Legetøjsforretning. Hurtigt efter blev der tilføjet babyudstyr til sortimentet, og der opstod efterspørgsel efter leje af udstyret, hvilket blev et helt nyt forretningsområde. I 1985, 27 år efter, begyndte i teltudlejning og andet serviceudlejning, og derfor er deres navn “Fyns Serviceudlejning” meget passende. Her udgik udlejning af legetøj og babyudstyr samtidig, da teltudlejning tog over. Siden da har FSU sat en ære i løbende at udvide deres sortimentsliste, så de til enhver tid matcher deres kunders ønske om et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til festen. Man kan derfor leje telte hos dem, men også almindelige stole, almindelige borde, gulv, caféborde og polstrede stole.

Lejen dækker op til 3 dage og FSU sætter teltet op og tager det ned igen. Der kan også tilkøbes nødudgangsskilte, hvis man ønsker det. Du kan også altid være sikker på, at få helt rene ting leveret, hvis du nu f.eks. lejer service. Du skal blot skrabe maden af efter brug og putte dem i de kasser de kom fra.

Læs mere om events her.