Konferencecenter i Jylland til ethvert arrangement

Når man skal holde større møder, konferencer eller seminarer er der virkeligt mange ting der skal falde på plads før det er en succes. Specielt hvis man har at gøre med større arrangementer, kan det ofte give bedre mening at booke et konferencecenter som specialisere sig i virksomhedsarrangementer. Hvis man har hovedkontor i Jylland, men har internationale samarbejdspartnere, kan det også være en fordel at lokalisere mødet tæt på en lufthavn. Hotel Propellen byder på det bedste konferencecenter i Jylland, tæt på store veje og internationale flyruter. Tilgængeligheden er dermed fuldstændig i top.

Konferencecenter i Billund – Hvem vælger jeg?

Det er vigtigt at man vælger de helt rigtige lokaler når man skal holde møde eller konference. Først og fremmest skal der selvfølgelig være plads til det antal af gæster du har inviteret. Det vil sige at lokalerne i hvert fald ikke må være for små, men de må selvfølgelig heller ikke blive uoverskueligt store.  Herudover skal lokalerne være ustyret med den teknologi du har brug for til dit foredrag. Man kan herudover også godt forvente at der er IT hjælp at hente på den venue man nu vælger.

Konferencecenter i billund – nem transport

Specielt hvis du har gæster der flyver ind fra nær og fjern, giver det god mening at være tæt på en lufthavn. Dette gør nemlig livet meget nemmere for dig og dine gæster. Herudover gør det ikke noget at transportmulighederne ved hjælp af bil, heller ikke er så svært

Hotel propelllen – Ikke bare et hotel

Hotel Propellen er mere end bare et hotel. Udover at der drives hotel dagligt, er der en lang række forskellige mødelokaler. Hvis man derfor ønsker at afholde et arrangement, er der mange størrelser at vælge imellem. Hotellet råder nemlig over 14 forskellige lokaler som har forskellige størrelser. Lokalerne er udstyret med teknologi, som kan bruges under møderne. Herudover kan man selvfølgelig få indrettet lokalet efter individuelle behov hos kunden.

Hvad kan jeg få udover lokalerne?

Der er en lang række forskellige forplejningsmuligheder hos Hotel Propellen. Da hotellet plejer kunder til hverdag, har personalet nemt ved at overføre disse kompetencer til hverdagsselskaber. Gennem konferencebrochuren kan man se den lange række af tilkøb man kan få. Alt er muligt hos Hotel Propellen.

 

Når man bruger så meget tid på et kontor hver uge, er det vigtigt at trives med sine medarbejdere. Teambuilding er en unik mulighed for at øge samarbejdet blandt dig og dine kollegaer.