Jeres næste firmaarrangement i København skal være med Nordic Event

Har I tænkt over, hvornår I gerne vil holde jeres næste firmaarrangement i København? I dag på bloggen skal det handle om Nordic Events, som kan stå for at arrangere og eksekvere jeres arrangement. Et firmaarrangement er en genial måde at hygge om jeres medarbejdere, og de lærer hinanden bedre at kende. 

Jeres næste firmaarrangement i København skal være med Nordic Event

Når I er kunder hos Nordic Events, står de for hele planlægningen af jeres event. De har jeres ønsker i højsæde om det skal være en temafest, en julefrokost, en sommerfest, en påskefrokost eller noget helt femte. De hjælper med alt det praktiske som reservation og booking af faciliteter, venues og bands, og hvad der ellers er behov for såsom mad, drikke og opdækning. Nordic Events har samarbejdspartnere i hele landet, og der er især mange muligheder, når det er en firmaarrangement i København. Her kan man gå i det Kongelige Teater, Tivoli, samt en lang række charmerende venues. Der er også et utal af andre aktiviteter både i indre by og i udkanten, som kan bygge på teambuilding. Dette kan du også læse mere om på bloggen her, hvis du vil vide mere om, hvorfor det er så god en idé for medarbejdere og hvorfor det faktisk styrker arbejdspladsen.

Hvem er Nordic Event?

Nordic Event er et event management bureau, som holder firmaarrangementer i København, hvor de varetager alt fra udvikling af strategi og den kreative proces til produktion, logistik, afvikling og evaluering. De tager altså over ved alle de praktiske opgaver, som I ikke selv har tid til i den travle hverdag på kontoret. Derudover har de kompetencerne, da de har holdt firmaarrangementer for både små og store hold. Lige fra 300 eller over 15.000 gæster. Når I er kunde hos Nordic Event, fordi I skal holde firmaarrangement, så kan de enten tage over og sørge for, at alle jeres ønsker og behov bliver opfyldt, men det er også muligt at bruge dem som sparring til den kreative process, hvis I ikke er sikre på, hvilke muligheder I har. Det kommer nemlig også an på hvor mange mennesker I er, hvilke interesser I har osv. Præcision og koordinering i højsædet, så I kan være sikker på, at I er i gode hænder. Jeg håber, at dette blogindlæg har givet jer blod på tanden til næste firmaarrangement, så I kan holde et fedt event for alle jeres medarbejdere. De kommer nemlig tæt på hinanden på en helt anden måde, end de er i hverdagens travle rammer og roller.