Inkasso er et nødvendigt onde

Hvis du driver en virksomhed, eller på andre måder giver kredit til andre, så har du garanteret oplevet, at der er nogle der ikke betaler – eller afdrager, som aftalt. Det er rigtig irriterende.

Men pengene skal jo gerne hjem og for at hjælpe med det kan det ofte være en god ide, at have et samarbejde med en advokat eller inkassofirma. Men hvordan vælger du det rette? Hvem er bedst til inkasso?

Hvordan vælger du det rette inkassofirma?

Første skridt når du skal finde et godt inkassofirma er, at tage et par møder og få en oplevelse af hvad de er for nogle. Er det nogle du føler du kan samarbejde med? Virker de troværdige, erfarne og professionelle? Tør du lade dem agere på dine vegne overfor dine kunder?

Naturligvis skal de kunne deres håndværk. De skal være dygtige advokater med erfaring i inkasso. Men det er også vigtigt at du føler dig tryg ved dem, føler du kan etablere et godt samarbejde med dem og ikke mindst, at du har tillid til, at de kan repræsentere din virksomhed udadtil på en god måde.

Moderne inkasso

Inkasso I dag er i høj grad drevet af data – men det er bare ikke alle inkassobureauer der er lige gode til det. De skal have adang til alle de rette datakilder og de skal være i stand til – på en effektiv måde, at behandle denne data.

God databehandling giver større sikkerhed for gode og hurtige resultater. Et inkassofirma som Debtia.dk bruger netop data meget strategisk og effektivt. Det giver dig bedre resultater. Så kan du koncentrere dig om andre og mere interessante dele af din forretning.

Et inkassobureau kan hjælpe med mere end inkasso

Et inkassofirma som Debtia, kan hjælpe dig med meget mere end blot inkasso. De kan også hjælpe med at forbedre dine standarder for fakturering, kreditvirkering og rykkere. På den måde kan du undgå at ende med så mange dårlige betalere.

Målet er jo ikke inkasso – målet er at undgå inkassosager.