Hold din julefrokost i konferencelokaler i Valby

December nærmer sig med hastige skridt, og jeg har allerede været til mine tre første julearrangementer her i november. Hvis du endnu ikke ved, hvor du skal holde året julefrokost, så er det med at komme igang med at planlægge. Marketenderiets konferencelokaler i Valby er super gode til alle slags arrangementer. 

Julefrokost i konferencelokaler i Valby

Du skal til at skynde dig, hvis du endnu ikke har sikret dig lokalerne til din julefrokost. Der er mange om buddet, så alt er snart booket. Men Marketenderiet har stadig ledige konferencelokaler i Valby, som ligger super centralt og er nemt at komme til. Der er masser af plads i lokalerne, og du kan lidt indrette dem, som du ønsker. Der er nemlig skillevægge, som man kan lukke af med, så det bliver mindre, mere intime rum, hvis man ikke er så mange mennesker. Marketenderiets personale hjælper gerne med planlægningen, bordopsætning, pynt, underholdning og andet du skulle have brug for. Så det er super nemt, at holde dit event her. Derudover er det både nemt at komme til og fra for gæsterne, da lokalerne ligger midt i Valby tæt på toge og busser. Der er nemlig kun én enkelt kilometer til både Valby station og Ny Ellebjerg station, hvorfra der kører s-toge og regionaltoge døgnet rundt.

Fleksibilitet og højt humør

Marketenderiets konferencelokaler i Valby slår altid højt på fleksibilitet, så kunden er glad. Du kan derfor indrette og bytte om på rummene præcis som du vil. Du kan booke et enkelt rum eller flere efter dit selskabs størrelse og efter om I skal lave bestemte ting til underholdning. Man kan for eksempel bare have underholdning, som kommer under middagen, så an sidder ned og ser et show eller lytter til musik, men mange har også lavet lege, quiz, eller blevet delt ind i hold og herefter underhold hinanden indenfor diverse kategorier. Man kan selv skræddersy sit arrangement, som man vil. Marketenderiet har egne kokke, så hvis I vil have mad fra huset og dette også nemt at arrangere. De tilbyder mange forskellige retter, og selvfølgelig alt det traditionelle julemad, som vi alle kommer i festligt humør af. Bordopdækningen kan selvfølgelig også skræddersys og blive rigtig festlig og julet. Alt sammen er med til at skabe en uforglemmelig aften med dem, som du holder af. Og så ved du, at dine kollegaer, venner eller familie taler om den mange år fremad.

Læs mere om events for dit firma her.