Gardinbussen: Shop gardiner i dit eget tempo

I dag er der et hav af shopping-muligheder både fysisk og på nettet. Internettet giver dig rig mulighed for at se alverdens forskellige gardiner, men det er ofte rarest at kunne se og mærke gardinerne rigtigt. Men hvor skal man så gå hen, hvis man har brug for nye gardiner? Bestiller du gardinbussen, behøver du ikke gå nogen steder. Den kommer nemlig til dig med både gardiner og vejledning!

Derfor skal du bestille en gardinbus

1.      Gardinbussen kører direkte til din dør

Gardinbusserne fra Textilringen kører i hele Danmark, og du kan derfor i ro og mag gå rundt i dit hjem og se, hvilke gardiner, der skal hænge hvor, uanset hvor du bor. Du behøver ikke engang tage sko på.

2.      Gardinbussen er gratis

Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at bestille en gardinbus. Se det fra den her vinkel: Når du bestiller gardinerne hjem til dig, behøver du hverken betale buspenge eller benzin – det er vist det, man kalder en win-win.

3.      Få professionel vejledning

Gardinbussen medbringer også en gardinekspert, der kan rådgive dig i alt fra gardintype til mønstre og ophængning. Nogle gange er den nemme løsning, den smarteste, og det er den i dette tilfælde. Gardiner skal ofte hænge i mange år, og derfor er det en god idé at være sikker på, at man tager det rigtige valg. Det kan gardineksperten hjælpe med.

Gardinbussen har gardiner i alle typer og farver

Uanset om du har brug for farverige rullegardiner eller transparente panelgardiner, så har gardinbussen det. Her er bare et udpluk af deres store udvalg af gardintyper:

  • Rullegardiner
  • Plisségardiner
  • Foldegardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • Persienner

Har du overvejet forskellige typer gardiner, har du altså rig mulighed for at afprøve gardintyperne og se, hvilke der passer bedst ind.

Døjer du med insekter eller allergi?

Gardinbussen leverer også insektnet, så du kan være i fred for myg og fluer. Insektnet er også en fordel i allergisæsonen, hvor høfeber kan gøre de ellers dejlige måneder noget irriterende! Ved at installere et insektnet kan du mindste din allergi og samtidig være fri for insekter. Det er nemt at installere og stort set usynligt.

Interesseret i gardinbussen?

Kunne du tænke dig at få besøg af gardinbussen, så gå til Textilringens hjemmeside. Dér kan du enten tage kontakt til dem eller udfylde en formular med dine oplysninger. Så går der ikke længe, før gardinerne kommer til dig.

Skriv et svar