Flyforsinkelse? Du har ret til kompensation

Der er ingen tvivl om, at det kan være utroligt irriterende at opleve flyforsinkelse. Et lille plaster på såret er dog, at du kan få erstatning for det besvær som det giver dig. Faktisk kan du få helt op til 4.500 kroner pr. passager.

Men pengene kommer ikke af sig selv. Du skal kræve dem – eller få nogle til at hjælpe dig med det.

Kan det betale sig, at søge selv?

Hvis du søger om kompensation for flyforsinkelse selv, så får du naturligvis alle pengene – hvis du får dem. Så ud fra det synspunkt kan det naturligvis godt betale sig selv at ansøge.

Du kan søge direkte hos flyselskaberne – som SAS, RyanAir eller Norwegian.

Spørgsmålet er, om du gider selv at skulle kæmpe med at sende klage, følge op på den, rykke sit flyselskab og spilde en masse tid på sagen. Hvor meget er din egen tid og gode humør værd?

Den letteste vej til kompensation for flyforsinkelse

Der findes flere tjenester, som kan hjælpe dig med at få kompensation for din flyforsinkelse. Vi vil meget anbefale, at du overvejer Flypenge.dk.

Det er nemlig et dansk selskab – så du kan snakke dansk med dem, og de er autoriseret af politiet til inkasso, så du kanvære helt sikker på at din sag håndteres 100% lovligt.

Du kan oprette din sag hos Flypenge her.

Så meget kan du få i kompensation for en flyforsinkelse

Det nøjagtige beløb du kan få i kompensation for en flyforsinkelse afhænger bl.a. af hvor lang den planlagte rejse var.

Ved flyrejser op til 1.500 km får du 250 Euro i kompensation, ved rejser på 1.500 til 3.500 km får du 400 Euro og ved rejser på over 3.500 km får du hele 600 Euro.

Derudover får du stadig din rejse. Kompensationen betales som kompensation for det besvær du oplever ved en flyforsinkelse.