Det perfekte tilbehør til brudekjolen

Da jeg gik i gang med at finde ud af, hvad jeg skulle have på til mit bryllup, så fandt jeg meget hurtigt ud af, at der er meget andet end brudekjoler at forholde sig til. Selvfølgelig gik jeg mest op i selve brudekjolen, men at tilbehøret skulle jo gerne spille sammen.

For mig var det en kæmpe hjælp at have Bryllupsklar som min inspirationskilde, men jeg skulle selvfølgelig stadig selv finde ud, hvad jeg egentlig godt kunne tænke mig.

Så det dykkede jeg ned i, og jeg må bare sige, at det har taget laaang tid. Men jeg fandt til sidst det helt perfekte tilbehør, så det var tiden værd.

 

Brudekapper er det nye

Da jeg surfede lidt på Bryllupsklar, så fandt jeg ud af, at bryllupskapper det helt nye. Det er faktisk ret flot til brudekjoler, men i starten syntes jeg lidt, at jeg ville ligne en fra en science fiction film.

Ikke desto mindre kastede jeg mig ud i at prøve en, og det var virkelig flot til min stramme brudekjole, for det gav den lidt volumen.

Måske synes du også, at det virker lidt fjollet med en kappe, men der kan være så mange flotte detaljer på sådan en. Så jeg synes, du skulle give det et skud.

 

Headpieces i stedet for diademer

Igennem tiden har jeg været til mange bryllupper, og her har jeg bemærket, at mange brude havde et diadem på. Det synes jeg var enormt smukt, så det tænkte jeg, at jeg også selv ville have på.

I min søgen fandt jeg så ud af, at det var moderne med headpieces, og dem faldt jeg altså bare pladask for! Så det blev sådan et, jeg gik med.

Jeg fik virkelig mange komplimenter for det, så det har uden tvivl været det helt rigtige valg.