Flexleasing: Har du set det røde lyn på vejene?

Du kan høre den inden, du ser den. Den spindende lyd af en motor, der fortæller, at her kommer en rigtig lækker bil. Øjeblikket efter suser den forbi på vejen i sin blanke røde farve, et lille rødt lyn og du tænker: Gid det var mig, der sad bag rattet. Men vent lige lidt! Flexleasing gør det ønske til virkelighed. Med flexleasing er det nemlig meget nemmere at få råd til de dyre biler.

Spar penge med flexleasing

Flexleasing er en smart løsning for den økonomiske bilejer, der gerne vil spare penge på luksusbilerne. I Danmark er registreringsafgiften på biler utrolig høj, og det gør det næsten umuligt for en almindelig dansker at købe luksusbiler. Når man flexleaser, undgår man at betale fuld registreringsafgift med det samme. Den bliver i stedet delt op, så man kun betaler for den periode, hvor man lejer bilen. Registreringsafgiften falder i mellemtiden, og derfor vil man kunne spare penge ved kun at binde sig for en bestemt periode.

Flexleasing regler du skal kende

Når man flexleaser, afbetaler man både på registreringsafgiften og betaler en rente til leasingselskabet. Dermed er det ikke så anderledes end et almindeligt billån. Alligevel er der nogle særlige regler, du skal kende, hvis du overvejer at flexlease.

1.      Du ejer ikke bilen

… i hvert fald ikke med det samme. Privatpersoner må nemlig ikke eje et køretøj, som flexleases. Derfor køber leasingselskabet bilen og lejer den ud til dig.

2.      Du skal købe bilen efter leasingperioden

Netop fordi du har lejet bilen af leasingselskabet, skal du købe den, når leasingperioden slutter. Prisen på bilen kaldes restværdien og er den værdi, bilen har efter leasingperioden.

3.      Du kan sælge bilen videre bagefter

Dette er ikke så meget en regel, men nærmere en mulighed. Er du ikke interesseret i at beholde bilen bagefter, kan du nemlig med stor fordel sælge den videre. Den er nu uden registreringsafgift, hvilket gør den meget attraktiv for bilkøbere i hele Europa.

Slip for besværet

Vil du i gang med at flexlease? Special Cars er eksperter i flexleasing og hjælper dig gerne med alt, lige fra at finde din drømmebil til at få den hjem. De klarer forhandlingerne og tager selv ud og sikrer sig, at bilen er i orden. Du skal hverken tænke på evt. service, hjemtransport eller indregistrering – det klarer de alt sammen for dig. Kom i gang i dag! Så er det snart dig, der kører i det røde lyn.

Skriv et svar